Casa Aquario - Alto Calheta - Tarrafal - São Nicolau - Cabo Verde
Telephone: (00238) 236 10 99 - Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken
Your hosts: Henny Kusters and associates

Hoe komt U op São Nicolau?

Een bezoek aan São Nicolau is een must. Naast dat het een fantastisch mooi eiland is, is alleen de reis ernaartoe al een avontuur op zich.

Er zijn vanuit Nederland twee mogelijkheden om op São Nicolau te komen:

  • Vliegen naar São Vincente, dan de onregelmatige veerboot naar Tarrafal - São Nicolau of de korte vlucht met TACV naar São Nicolau. Er zijn minstens drie geregelde vluchten per week.

  • Vliegen naar Sal, dan de korte vlucht met TACV van Sal naar São Nicolau. Er zijn minstens vijf geregelde diensten per week.  

In beide gevallen kunt U op deze eilanden een dag overblijven om het eiland te bekijken. Op Sal kunt U ook uitstekend een dag op het fantastische strand liggen. Er zijn direkte vluchten vanaf Amsterdam of er zijn vluchten over Lissabon. Om de organisatie van deze reis eenvoudig te houden bevelen wij U aan, contact op te nemen met het reisbureau www.caboverdetravel.nl, via www.andersreizen.be, met het Duitse www.seabreeze.travel of met www.centertours.de.

Goede reis!

 
Volgende >