Casa Aquario - Alto Calheta - Tarrafal - São Nicolau - Cabo Verde
Telefoon: (00238) 236 10 99 - Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken
Uw gastheren: Henny Kusters en medewerkers

Casa Aquario, onze culinaire keuken

ImageCasa Aquario is een particulier ontwikkelingsproject, waar lokale jongeren de mogelijkheid krijgen een opleiding tot kok en restaurantbediening te volgen. Ook wordt de gelegenheid geboden tot het studeren voor een ander beroep of voor hulp bij een schoolopleiding.

De opleiding tot kok impliceert, dat onze keuken dagelijks een uitmuntende maaltijd voor u op tafel zet. Kaapverdiaans van uitzonderlijke kwaliteit, en internationale gerechten, voor zover de bevoorrading dit mogelijk maakt.

ImageOok presenteren wij regelmatig, in overleg met de gasten, Hongaarse, Franse, Italiaanse of Zwitserse maaltijden. Ook diverse nederlandse pannekoeken kunnen op verzoek worden aangeboden. Het diner bestaat meestal uit 3 gangen en is inclusief een goede wijn.Twee internationale reisgidsen roemen onze keuken als 'EXCELLENT' (de Franse reisgids “petit futé”) en 'de HAUT CUISINE de Cabo Verde' ( de duitse reisgids “know How”).

Eten op het terras met live muziek...
Eten op het terras met live muziek...
Om de huisselijke sfeer te benadrukken eten wij zo mogelijk gezamenlijk. De avondmaaltijd is bijna altijd een hoogtepunt van de dag. Ons ontbijt is redelijk uitgebreid binnen de mogelijkheden: warme broodjes, kaas, ham, marmelade, pindakaas, koffie of thee en vruchtensap. Een ei of omelet is naar eigen wens toe te voegen.

Wij bieden Halfpension, maar wandelaars krijgen indien gewenst een lunchpakket mee.

 

 
< Vorige   Volgende >