Casa Aquario - Alto Calheta - Tarrafal - São Nicolau - Cabo Verde
Telefoon: (00238) 236 10 99 - Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken
Uw gastheren: Henny Kusters en medewerkers

De eerste kennismaking met São Nicolau en Casa Aquario

Image Tenzij met het reisbureau anders is overeengekomen, halen wij onze gasten, na de korte binnenlandse vlucht naar São Nicolau, meestal op van het kleine vliegveld (kosten € 30,-). De reis naar Casa Aquario duurt ongeveer een uur. Wij maken, als u dat wilt, meteen van de gelegenheid gebruik om, via mooie omwegen, een goede eerste indruk van het eiland te krijgen. U heeft meteen al een kleine excursie.
Indien de gasten geen taxi wensen, staat een chauffeur van een ALUGUER, een verzamelbusje, met een papier met Uw naam bij de uitgang van het vliegveld. Kosten voor 2 personen € 15,- tot Casa-Aquario.

Een excursie over het eiland
Een excursie over het eiland
Ook tijdens uw verblijf bieden wij u, tegen kostprijs, de mogelijkheid om de mooiste excursies te maken. Deze kunnen volledig naar uw wensen worden uitgevoerd.

Bij aankomst in Casa Aquario bieden wij u koffie en een glaasje koele witte wijn aan. De ontvangst is informeel. Wij willen graag dat onze gasten zich 'thuis' voelen.

 

Het dorp Tarrafal
Het dorp Tarrafal
Indien u dit wenst, begeleiden wij u op een kennismakingswandeling door het dorp, waarbij u kennis maakt met de bevolking en de nog originele wijken, waar de tijd stilstaat. U kunt ook zelf zonder enige angst overal rondlopen. De bevolking is allervriendelijkst en, na verzoek om toestemming, zeker bereid voor foto´s te poseren.

 
< Vorige   Volgende >